Gör din hund lite snyggare

August 18th, 2021

Hur kan du göra din hund lite snyggare? Är inte han/hon redan perfekt? Ja det är klart, men det finns alltid saker du kan förbättra. Till exempel kan regelbundna besök hos frisören och på hundspa ge den vackraste pälsen. Klipp även klorna regelbundet så de blir lika fina som dina naglar efter en manikyr.

Sedan har vi också snygga kläder och accessoarer som piffar upp vovven. Ett nytt hundhalsband och koppel uppdaterar också looken. När du avslutat förskönandet så finns det något riktigt roligt du kan göra.

Dekorera dig själv

På nätet hittar du mycket som handlar om just våra fyrbenta vänner. Hela butiker som är dedikerade bara till artiklar prydda med husdjur. Du kan hitta nästan vad som helst med vilken hundras som helst.

Så om du är en stolt Akita-ägare till exempel så kan du köpa fina saker prydda med Akitas till dig själv. Eller visa exempelvis din stolthet över din Pitbull med en snygg t-shirt prydd med vackra Pitbulls. Det finns allt ifrån smycken till kläder att hitta med just din favoritras på.

Sedan när ni båda är vackra och dekorerade kan ni ta en promenad och visa upp er för de andra hundarna och hundföräldrarna i parken.